Η ΕΤΑΙΡΙΑ 

Η  “Κ. ΝΙΣΣΟΥ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ”  για πάνω από μια δεκαετία κατασκευάζει ηλεκτρονικά προϊόντα για μεγάλες εξαγωγικές εταιρίες της πατρίδας μας. Όπως είναι φυσικό κατασκευάζει και τα δικά της τεχνολογικά προϊόντα που σκοπός τους είναι να εξυπηρετούν διάφορες ανάγκες σε αυτοματισμούς στο σπίτι, στην εργασία, στην εξοχή.

ΟΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

 Οι εγκαταστάσεις μας που βρίσκονται στους πρόποδες του όρους ΟΛΥΜΠΟΣ, έχουν σχεδιασθεί και εξοπλισθεί με τα πιο σύγχρονα αυτόματα μηχανήματα παραγωγής ηλεκτρονικών για να είμαστε σίγουροι ότι τα προϊόντα μας είναι πάντα κορυφαία.

ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΟΧΟΣ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Όλα τα προϊόντα μας πληρούν τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές και ταυτόχρονα έχουμε εξασφαλίσει συνεργασία με την εταιρία ανακύκλωσης για καθαρό περιβάλλον. Το σύστημα διασφάλισης ποιότητας ISO 9001:2015 αποτελεί τη βάση μας στον τρόπο που διαχειριζόμαστε τα προϊόντα μας από τις πρώτες ύλες έως τον τελευταίο έλεγχο,την αποθήκευση και την αποστολή τους.Όλα τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι απολύτως φιλικά προς το περιβάλλον. Κορυφαία επιδίωξη μας είναι να φέρουμε στο προσκήνιο προϊόντα με ιδιαίτερες δυνατότητες στο ποιο χαμηλό κόστος που είναι εφικτό.

ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ

Να φέρνουμε την καινοτομία στα χέρια σας

1

Παράγουμε Ελληνικά

Η εταιρία κατασκευάζει τα προϊόντα της στην Ελλάδα συμμετέχοντας έτσι στην ανάπτυξη και στην καινοτομία των προϊόντων με ελληνική ταυτότητα. 

2

Ποιότητα

Το σύστημα διασφάλισης ποιότητας ISO 9001:2015 αποτελεί τη βάση μας στον τρόπο που διαχειριζόμαστε τα προϊόντα μας από τις πρώτες ύλες έως τον τελευταίο έλεγχο,την αποθήκευση και την αποστολή τους.

3

Εταιρική Υπευθυνότητα

Όλα τα προϊόντα μας πληρούν τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές και ταυτόχρονα έχουμε εξασφαλίσει συνεργασία με την εταιρία ανακύκλωσης για καθαρό περιβάλλον. Όλα τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι απολύτως φιλικά προς το περιβάλλον.